Термо-запечатващи машини MISPACK серия | Elecs-bg.com

ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕРМО-ЗАПЕЧАТВАЩА МАШИНА
СЕРИЯ MISPACK

Професионалните термо-запечатващи машини от серията MISPACK имат прахово-боядисан метален корпус и са предназначени за автоматично запечатване на различни видове продукти в опаковки от различен материал и размер. В зависимост от начина на нагряване на челюстите машините от серията MISPACK могат да запечатват чрез импулсно нагряване или чрез постоянно нагряване на челюстите.

Машините от серията MISPACK дават възможност за запечатване чрез предварително задаване на времето на запечатване, като продължителността на времето може да се регулира, в зависимост от вида и дебелината на опаковъчния материал. Горната запечатваща челюст се затваря ръчно, но се отваря автоматично след приключване на запечатването.

Благодарение на специалната система за обтягане на нагревамата тел, се избягва нейното деформиране при нагряване и се поддържа еднаквата и дължина при различни температури. По този начин се гарантира добрият вид на запечатващия шев и правилната линия на запечатване.

По отношение на спецификата на производството и вида на опакованите продукти, машините от серията MISPACK се предлагат в три дизайна:

  • Настолна запечатваща машина MISPACK.
  • Запечатваща машина MISPACK със собствена маса.
  • Запечатваща машина MISPACK с вертикална стойка.
mispack елекс

Настолна запечатваща машина
MISPACK

mispack машина стояща

Запечатваща машина MISPACK със собствена маса

mispack машина собствено производство от елекс

Запечатваща машина MISPACK с вертикална стойка

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ 

Дължина на запечатване при челюсти с импулсно нагряване

450 / 680 / 1000мм

Дължина на запечатване при постоянно нагрети челюсти

250 / 350 / 450мм

Широчина на запечатващия шев

4, 6, 8, 10, Ø 0,8мм

Време на запечатване

3÷14   sec

Мощност

490 – 800W

Напрежение

220V / 50Hz

Материал на корпуса

Метален корпус с прахово-боядисано покритие

Размери

В зависимост от модела

Тегло

32 / 45 / 56кг

IP клас на защита

до IP 65

Опции:

  • Принтер за релефно отпечатване на дата /монтиран върху запечатващите челюсти/ – само за машините с постоянно нагрети челюсти
  • Възможност за различен релеф на запечатващия шев при машините с постоянно нагрети челюсти
  • Възможност за контролиране на температурата, при пакетиране на РЕ опаковки

Забележка: Възможни са и допълнителни модификации на всички стандартни модели машини от серията MISPACK , в зависимост от изискванията на клиента.

Елекс Груп-Холдинг е специализирана в производството на машини по поръчка, като решение за всяко конкретно изискване на нашите клиенти. Освен това имаме добра система за следпродажбено обслужване за дългосрочна подкрепа на нашите клиенти, в помощ за решаване на текущи проблеми и подобрятване ефективността на техния производствен процес.