Ремонт на електронни везни DIGI, маркиращи клещи BLITZ , принтери за етикети CITIZEN - къде да го направите? - Елекс Груп Холдинг ЕООД
ремонт на ел везни

Ремонт на електронни везни DIGI, маркиращи клещи BLITZ , принтери за етикети CITIZEN – къде да го направите?

Днес всеки бизнес е силно зависим от устройствата и машините, които използва за извършване на основната си дейност. Повредата на някоя от тях има потенциала да доведе до неприятни последици, като забавяне и намалена продуктивност на работните процеси, от което следва загуба на ценно време, ресурси и финансови средства. 

Стремежът на Елекс Груп Холдинг ЕООД е да бъде надежден бизнес партньор за своите клиенти, затова ние насочихме усилията си към създаване на комплексна услуга, която включва: продажба на техника, консумативи (производител сме на етикети и термотрансферни ленти, продаваме и печатаме фолиа), както и гаранционно обслужване и следгаранционни ремонти от наш сервиз. Това ни позволява да отговорим на нуждите на нашите клиенти на всеки един етап.

Защо да изберете ремонт в сервиза на Елекс Груп Холдинг ЕООД?

Сервизът на Елекс Груп Холдинг ЕООД осигурява комплексен набор от ремонтни дейности на устройствата и машините за предлаганите от нас марки. В това число се включват ремонт на електронни везни и машини DIGI, маркиращи клещи BLITZ , принтери за етикети CITIZEN. 

Ние сме ексклузивен представител на всички дивизии на DIGI – японска корпорация световен лидер в производството на везни за ритейл сектора, а нашият сервиз е единственият  оторизиран  да извършва ремонт на техника DIGI, включително везни и машини, в България.

Продуктите с марка DIGI, които ще откриете в нашия онлайн каталог включват: Опаковащи, претеглящи и етикетиращи системи и автомати, Логистични системи, PC базирани, етикетиращи, електронни везни, Електронни етикети, POS системи; Търговски електронни везни, Cloud & Server системи, Индустриални везни, Броячни везни, Цифрови индикатори, Пощенски везни, Етикетни принтери, Терминали, Динамично претеглящи, принтиращи и етикетиращи модули, Инспектиращи системи.

Нашият сервиз е единственият оторизиран да извършва ремонт на техника DIGI, включително везни и машини, в България. Също така, ние сме официални представители на CITIZEN, както и на OPEN DATA, Italy – производител на маркиращи клещи BLITZ.

ремонт на ел везни

Нашият екип от сервизни специалисти е обучен от външнотърговските ни партньори за работа в България и следва най-добрите и актуални практики, за да гарантира, че сервизните услуги, които предлагаме са навременни, надеждни и с високо качество.  

Още едно от големите предимства е, че резервните части, които използваме за ремонт на различните машини са оригинални и се доставят директно от производителя. Така клиентите ни могат да бъдат сигурни, че ремонтът е извършен с качествени части и машините ще продължат да работят безпроблемно. 

Не на последно място, сервизът на Елекс Груп Холдинг ЕООД разполага с 13 локации, разположени в по-големите градове за удобство на нашите клиенти. Ще откриете нашите офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Сливен, Плевен, Враца и други. Пълният списък на нашите сервизи, както и адресите и телефони за контакт, може да откриете тук: https://elecs-bg.com/contacts/

Ако вашата техника има нужда от ремонт, не се колебайте да се свържете с нашия екип! Нашите специалисти ще извършат висококачествен и бърз ремонт, за да може машините ви да влязат отново в употреба във възможно най-кратки срокове!