Добре дошли в новия електронен магазин на Елекс Груп Холдинг ООД

Отговор до 24 часа на Вашите поръчки. Сигурност и увереност в онлайн пазаруването.

Всички цени са валидни само при поръчка от електронния ни магазин.

За нас

Добре дошли в света на Елекс!

 

www.elecs-bg.com/store  е електронния магазин на Елекс Груп – Холдинг ЕООД. За да отговори на все по-нарастващите изисквания на своите клиенти, ние разработихме виртулен магазин. Тук ще намерите стоки, представени по удобен и модерен начин. Можете да закупите или да отправите запитване за техника и консумативи за опаковане, етикетиране, теглене и маркиране.  Ние сме подготвени да отговорим на Ваши поръчки и запитвания до 24 часа. Доставяме стоки от 1 до 3 дни до всяка точна на страната. Вие пазарите уверено в www.elecs-bg.com/store , тъй като ние предоставяме подробно описание, технически параметри и приложения на техника и консумативи. Имаме решения, както за  производители, така и за търговски обекти. При конкретни въпроси, наши висококвалифицирани специалисти в сферата на опаковането, етикетирането, тегленето и оборудването са на разположение да Ви консултират и заедно да намерим вярното решение за Вашия бизнес.

В www.elecs-bg.com/store можете прилежно и удобно да разглеждате продуктите по продуктови категории и подкатегории, по марки, по най-продавани или препоръчани. Всеки един продукт в магазина се намира на мястото на което очаквате да го намерите, а разнообразието от марки и продукти ще допринесе за вашето удовлетворение като потребител.

...и това е самото начало...

Наша цел е www.elecs-bg.com/store  да се превърне в най-големият, най-зареденият и най-популярен интернет магазин в сферата на опаковането, етикетирането, тегленето и маркирането на готов продукт.

Наша цел е www.elecs-bg.com/store да бъде мястото, където можете да разгледате и изберете техника на световни производители (Япония, Китай, Сингапур, Англия, Германия, Италия, Чехия), да научите за най-новите технологии и нововъведения и разбира се да закупите желаните от вас стоки на конкурентна цена.

Причините да изберете да пазарувате в www.elecs-bg.com/store , разбира се не свършват до тук.

Ще оставим на Вас да откриете за Вашия бизнес най-полезните страни на www.elecs-bg.com/store, а след това ще се радваме да ги споделите с нас на нашите контакти.

Какво предстои?

Освен добавянето на все повече продукти, очаквайте големи изненади от нас – промоции, игри с посетителите, бонус-ваучери, публикации за продукти от магазина. За целта посещавайте редовно www.elecs-bg.com/store, защото най-доброто предстои.

Основателите на този сайт сме динамични и активни хора, които се стремим чрез новаторство и гъвкавост да бъдем естественото продължение на търговския ни авангард.