Самозалепващи етикети на ролка

ПЕЧАТНИЦА “Елекс Принт” предлага отпечатване на пълна гама логистични и рекламни етикети с печат до осем цвята етикети на ролка за машинно и ръчно лепене.
Етикетите могат да бъдат изработени с различни материали – хартия, PE, PP, PVC, метализирани, прозрачни, както и да бъдат съобразени с конкретни условия за приложение и функционалност:
Самозалепващи етикети на ролка- За директен контакт с хранителни продукти;
- За залепване и съхранение при ниски температури;
- Етикети със повишена или намалена лепливост, както и за многократно залепване и разлепване;
- Етикети за приложение върху различни материали – метали, стъкло, пластмаса, дърво, текстил и т.н.;
- Етикети с повишена устойчивост на външни фактори и агресивни среди;
- Производство на етикети подходящи за допълнително допечатване на принтери с термодиректен и термотрансферен печат. При необходимост може да бъде отпечатван репер на носещата подложка.
Елекс Принт осигурява 8 цветен UV флексопечат с богат избор на възможности за производство на етикети със специфични цветове, бронз, лак, студен печат.
Изработваме двустранни етикети, при които се отпечатва изображение или текст на лепилния слой. Този вид е подходящ за апликиране върху прозрачни материали и опаковки и дава възможност да се добавя допълнителна информация, която не може да се помести в лицевата част.
Печатницата разполага с над 1000 инструмента с различни контури, размери и конфигурации, от които може да изберете подходяща форма. При желание от страна на клиента може да доставим инструмент (щанца), с която да изработим етикет с уникален дизайн.
Фирмата  поддържа  на склад  богато разнообразие на етикети без печат и преливки от стандартизирани размери и материали, които може да си закупите и чрез електронния ни магазин. Освен това, във всеки наш офис можем да отпечатаме желаната от Вас информация на принтер върху стандартни етикети.
Предлагаме изработване на цветно-ангажираща мостра, която симулира визията на реалния етикет преди да бъде пуснат в производство.

Facebook