Двукамерни машини

Двукамерни

Двукамерната серия Titan се състои от мобилни, готови за използване устройства, чиято конструкция (с две вакуумни камери) дава възможност да се постигат много високи резултати в опаковането. Докато автоматично се изпълнява цикъл на опаковане в едната камера, втората камера може да бъде зареждана с продукти за опаковане. Контролираното намаляване на съдържанието на кислород гарантира безопасни условия за съхранение и транспорт. Висококачествената обработка на отделните компоненти и  дългогодишния опит на производителя във вакуумните технологии формират основата за оптимално съотношение цена-производителност.

    Verpackung_034 Verpackung_035    Verpackung_032    Verpackung_029

 

 

Характеристики на видовете запечатване:Вакуум запечатването позволява безопасен  и чист  запечатващ шев. За да се постигне това, машините Boss са с различни уплътнителни системи за високо налягане, които са специално адаптирани да отговарят на материала и здравината на торбичката или консистенцията на продукта, който се пакетира.
BOSS гарантира високо качество на изхода на процеса на запечатване:
1. Стандартно двойно запечатване:
Тази система се използва за 90% от BOSS опаковъчните вакуум машини.
Двойно запечатващия шев гарантира, че вакуумната торба е надеждно запечатана.
2. Запечатване и рязане:
С тази система, излишъкът от торбичката е отрязан. Процесът на запечатване се състои от два запечатващи  шева – опростен запечатващ шев и отрязващ запечатващ шев.
3. Горно/Долно запечатване:
В този случай, торбичката се запечатва от двете страни. Тази система се прилага, когато особено дебели вакуумни торби или алуминиеви торбички трябва да бъдат запечатани.
4. Отделно регулиращи се рязане и запечатване:
Тази система отрязва излишната дължина на торбата.  Температурата на запечатване и температурата на рязане(А – В) може да се регулира поотделно. Това е важно, например, за термосвиваеми торби. Тази функция е достъпна само за машини, оборудвани с панел за управление Z 3000.

[product_category category="двукамерни-машини" per_page="12" columns="4" order="desc" orderby="date"]

Facebook